fredag 7 november 2008

Fredag. Igen!

Vilken vecka. Ny president i big land over there. Inte för att jag är någon politisk expert men visst fasen var det rätt kandidat som tog hem segern (hoppas och tror jag). Hoppas vi att dom kan få ordning på saker och ting så att vi kan komma tillbaka till en vardag utan att höra ordet KRIS hela tiden.

Var igår i kongresshallen på motivationshöjande föreläsningar där en av föreläsarna var Pierluigi Collina. Denna karismatiska domare som dömt vm final och champions league final mm. Hade riktigt höga förväntningar. Tyvärr så var det ett slätstruket nästan tråkigt anförande. Trist.

Daniel Craig coolaste Bond ever!Tycker dock att senaste filmen är lite sämre än Casino Royale. Dock 100 minuters riktigt bra action! (målsmans sällskap, Biffen!:)

Bandyveckan har rullat på med inomhusaktiviteter i Kungsbacka och Fjärås. Spelglädjen är det inget fel på. Men! Vi måste ut på stor is och träna. Bara en vecka kvar till seriestart och så vitt jag vet ligger "Mösen" i dvala.
Genrepshelgen som är i antågande kommer bli riktigt tuff. Tre tuffa matcher på två dagar. För er som missat detta så spelas KOSA cup på Ruddalen i helgen. Gais bandy arrangerar denna trevliga tillställning.

Undrar om Green Farmers kommer dyka upp och supporta?? Perfekt helg att testa glöggen (ni vill väl inte att glöggen skall smaka galet när serien drar igång ?! ) Gäller att vara morgonpigg i alla fall. Domaren kommer blåsa igång vår första match 08.30 i morgon bitti och detta mot seriekollegan Gais.

Så ställ klockan och slut upp för Ert kära Frillesås!!

Ha d gött

#12

Inga kommentarer: