onsdag 30 december 2009

Tankegodis

Vad får mig att tycka så mycket om att vara på cup? Eller att överhuvudtaget bara vara mitt i röran bland barn och ungdomar som luktar svett, ropar, snubblar över väskor, tuggar på godis, skrattar och är charmigt odrägliga men ändå med glimten kvar i ögat?

Och magen mår oftast skit av allt kaffe, frallor o godis som trillar ner i tid och otid. Visselpiporna ljuder, tränarna ropar, spelarna ger allt, publiken hejar på och är ibland så engagerade att det inte är nyttigt för någon... Lycka o olycka - "den enes död, den andres bröd" etc. Men det är gemenskap när den är som bäst!

Har precis varit iväg på cup igen! I Uppsala!
Bandy? På Studenternas? Nej, det är tyvärr slut med det. Nu är det innebandy som gäller för hela slanten, i alla fall vid denna tiden på året. Grabbarna har obegripligt nog slutat med vår härliga o friska sport, men jag är glad att de fortfarande rör på sig och har kul! Elaka tungor som jag känner (ingen nämnd ;) kallar sporten för "sockiplast-bandy". Hmmm... Det kan gå rätt vilt till även här, ibland hårdare krockar än i bandyn. Sargen och väggarna kan ta emot på ett väldigt motbjudande sätt.

I Uppsala var det 10 minusgrader och på väg till o från hallarna kunde jag inte låta bli att skicka en tanke till de cuper då jag stått ute o huttrat i stället - och njutit. Då man hade lager på lager och gick IN i pausen för en varm kopp kaffe. Eller tog en rask promenad för att öka blodomloppet och undvika godis. Mmm - man märker inte hur mycket man saknar något förrän det är borta...

Så med detta vill jag säga att jag saknar er alla - alla ni i nuvarande P18 ch P16, föräldrar och ungdomar! Och tänk - redan har det än en gång Gått ett Nytt År!!!

Ha en skön helg. alla Frillar!

/wEbba:)


P.S. Hur det gick? Jo, grabbens lag gick till 8-delsfinal men blev där utslagna av Helsingborg. That´s life... Men i bussen hem var de rätt nöjda ändå - då vankades det förstås film och godis! Igen... D.S.





.



Inga kommentarer: