fredag 12 december 2008

Bandylivet inte alltid så glammigt!

00,15 parkerade på Skanstorget efter torsdagsträningen. 04,25 börjar vår resa på lördag i Frillesås mot Tjust som står för motståndet . Lägg där till en träning som avslutas 22,00 på onsdagar nere i Frillesås. Riktiga skittider att träna på med andra ord. Vi måste vara det enda laget i allsvenskan med dessa förutsättningar. Men jag e inte bitter utan tills vidare biter vi ihop och krigar och slåss för att vinna varje match .

Veckan har annars sprungit iväg som vanligt . Det har städats helt maniskt inför visningarna (budgivningen skall förhoppningsvis komma igång idag). Jag har hunnit komma ett år närmare 30 !!!! Ett helt år på mig att planera och fundera om man skall ha någon skiva på dagen då man blir 30.

Vill passa på att rikta ett stort tack till stödet från nya generationen farmers som stöttade oss i bortamatchen mot Otterbäcken (tror dom hette Stridh i efternamn:-) .

Får inte glömma Tobbes föräldrar som stöttat oss i vått o torrt alla dessa säsonger som jag lirat med gänget.Tack. Ni behövs......Hur kul skulle det vara att spela för helt tomma läktare ?? Helkass!!! Vi i Frillesås hoppas verkligen att Green Farmers kan mobilisera nya krafter och följa oss resterande del av serien. Ni behövs och är viktiga för att det skall gå bra för oss. Så se till att sluta upp och komma på matcherna (Ragge gör som vi säger )!!!!

Ses vi i Tjust Månsson Sr??? :-)


#12

Inga kommentarer: