fredag 19 december 2008

"Mats Sundin"

Niklas Stridh valde Frillesås får 40 miljoner för spel resten av säsongen.
Den rubriken hade man ju inte tackat nej till. Nu får man nöja sig med att läsa om vår fantastiske "Sudden". Han väljer alltså Vancouver och ca 40 millar i plånkan för resterande del av denna säsong.Hyffsad veckopeng. Man kan säga att man valde fel sport ( om man skulle ha en sportslig att bli rik) . Våra stjärnor som valt ryssland och pengarna där borta får ju surt vända hem nu i dessa finanskristider.

Lägenheten är såld!!! Medans jag var ute på "kulturresa" i lördags
( Tjust) skrevs kontraktet på av köpare och min sambo. Så jäkla skönt. Nu blir det flytt .Gott att ha pejl på läget. Innan gick man mest runt och funderade på nya lägenheten. Ena stunden funderade man på hur man skall möblera den och i andra stunden så kom man på att fan det kanske inte blir något alls!!Men men nu vet vi och det är jäkligt najs...

Träningsveckan har vart riktigt bra ( undantag gårdagen,regn och skiiittid!) Bra fart på grickerna och bra bolltempo( Kalle Kula har fått ny hjälm :-) .Nu jäklar gäller det att spela och kämpa för 2 goa poäng mot Stjärnan. Har aldrig spelat mot dessa förut men som Knubbe skriver så finns det en hel del att se upp för. Storpublik väntas då folket kommer vallfärda till banan efter att dom besökt söndagsgudstjänsten ( fråga Erland han vet att det är så) Upp till bevis nu "Frillesåsingar" vi behöver ert stöd !!!!

Ses på "MÖSEN"

#12

Inga kommentarer: