fredag 26 december 2008

Promenad till Heden.

God fortsättning till Er alla goa och glada människor ute i landet ( jag vet att det finns några läsare i Otterbäcken mm :-) Japp då var det så dags för årets annandagsmatch. Inte vilken match som helst, utan för oss Frillar är det premiär för spel på Heden. Denna bana som redan är en stor succè. Passerar ofta Heden och ser hur många som nyttjar banan och åker skridskor. (Tack Göran J ) Sitter nu ett stenkast från arenan och har börjat ladda så smått.Hur ofta kan man ta en skön promenad till en bortamatch?? Så skulle det vara varje gång, 15 minuters promenad till arenan.Skulle man slippa gå upp 05.00 för bortamatch i tex Tjust!
Annars så har julen varit lugn och skön hemma i lilla Otterbäcken med la familia. Mycket mat och mycket sötsaker. Precis som en jul skall vara. Nu kära vänner är det dags att tagga upp, 14 . 00 blåser domaren till match, då vet jag att det kommer vara ett jäkla tryck på Arena Heden. Jag tippar minst 2200 personer ( om det får plats? )
Farmers laddar gott och glatt på Gotebar. Räkna med att det kommer vara en härlig inramning med mycket skönsång och goa gliringar från publik"havet".

See u sooon !!!!

#12

Inga kommentarer: