fredag 20 februari 2009

Fotochinique

Sitter nu här avgipsad och med en hyffsat stel hand. Skönt att vara av med gipset för det har luktat ganska surt den sista veckan. Något spel i morgon är inte att tänka på. Nu blir det till att få igång rörligheten och se till att få lite styrka i handen ( bättre sent än aldrig). Grabbarna har kört på 2 ggr denna vecka och vill avsluta snyggt hemma i morgon. Blåsut som åker ur serien har heller inget att spela för så vi får hoppas på en "publikmatch" mycket mål och mycket chanser.

Var nere i måndags och åkte lite gricker. Var nästa tre veckor sedan jag hade på mig utrustningen så den var riktigt stel och go ( torrt var det också Bengan :-) . Efter träningen skulle säsongens lagfoto tas (tipps inför nästa år ta det innan säsongen och lägg en träning på att ta alla bilder). Man tänker sig att det skall vara easy att stå upp i grupp och klick så är det klart. Nu visade det sig att en kille i laget inte är så fotochinique utan stod mest och huttrade , frös och blundade. Webba klickade och kikade och neeeeeeej le och titta in i kameran Staaf:-).Efter många om och men så lyckades vi alla fastna på bild och huttrandes fick vi kila in och värma oss.
Ser med spänning fram emot resultatet!


Hoppas att alla letar sig till Mösen i morgon och gör sista matchen till en riktig stor fest. Mycket bengaler och flaggviftande från Farmers och gott i strupen så skall det nog bli en rolig eftermiddag. För vem vet. Vissa spelare kanske ni ser i Frillesås tröjan för sista gången, någonsin !

Ses på läktaren.

#12



.

Inga kommentarer: