fredag 27 februari 2009

"TACK"

Satans så fort en säsong springer förbi. Det känns nästan som igår då vi stod och svettades i Fjärås och hörde Mias skönsång och hennes eviga räknande 2,4,6 kom igen nu killar ta iiiiiiiiiiiiii.

Eller första skären i rinken med "Bo Lennart Kulonsson" och alla nya begrepp med bla Chapplin skären. Inget för mig som är gammal och stel men visst fanns det killar i laget som gjorde fina piruetter. En försäsong med väldigt blandade resultat. Säsongen inleddes sedan med en skön seger borta mot Jönköping därefter så gick vi på några riktigt tunga minor. Uddamålsförlust mot Nässjö och mot Surte två riktigt jobbiga förluster. Sen har det blandats och getts en hel del med segrar , förluster och oavgjorda matcher. Men! Ända tills näst sista matchen så fanns det en teoretisk chans till att nå en kvalplats . Nu släckte Laik det hoppet med att vinna den tighta matchen med uddamålet uppe i Lidköping.



Sammanfattar man då årets insats så tycker jag ändå att betyget är mer än väl godkänt. Vi tappar 6-7 ordinarie spelare från förra årets trupp. Det tar lång tid att spela ihop ett "nytt" lag och att spela in sig på nya positioner. Vi var med in i det sista och slogs om en kvalplats och blir fyra . Skall vi inte skämmas för killar och tjejer.



Får inte glömma att vi hade lite småstruligt vid sidan av planen innan säsong där våra giganter inom material och lagledare hoppade av. Eric och Lasse valde att inte följa med efter att jobbat med föreningen i nästan 100 år :-). Inte lätt att ersätta två så viktiga kuggar. Funkar det inte med material och slipning mm då är det svårt att prestera som spelare. Nu hade vi en jäkla tur att vi fick in en slipgubbe i Bengan och en mattris hustomte i Kenta. Stort tack till Er två för att ni skött det jäkligt bra .



Green Farmers startade kanon mot Jönköping men sen vart det lite tyst några matcher. Detta har ni dock ändrat på och efter annandagsmatchen mot Gais har ni vart grymma. Tack för ert stora engagemang och er support i vått och torrt det hjälper och värmer.


Sist så vill jag passa på att tacka för sex roliga säsonger med alla i Frillesås. Har vart en rolig resa där vi verkligen har placerat Frillesås på bandy kartan. Inte dåligt av ett "bonnalag" att vara med och slåss om platser till högsta serien . Alla har lagt ned ett otroligt jobb både på och utanför banan ( en jäkla massa tid också) .

Avslutet för egen del bidde inte riktigt som jag tänkt mig.Handen bruten mot moderklubben Otterbäcken med fem omgångar kvar . Ja ja man kan inte alltid få som man vill . Lite vemodigt känns det att inte dra på sig den "flammiga" tröjan någon mer gång. Men som man säger allt har sin tid och tiden är kommen då det är dags att säga stort TACK till alla som jag har fått lära känna, både spelare och ledare och alla goa supporters.Jag skall nu ta en lång och skön semester (kvällstid) och fundera på om det blir något mer spel för min del nästa säsong.(närmare hemmet i sådanna fall)

En sak är säker i alla fall och det är att 28/3 då jäklar skall det bli årsfest . Hoppas att alla dyker upp och äter gott och kanske dricker något starkt men framförallt har en grymt trevlig kväll ihop.

Kram på er ....

#12

Inga kommentarer: