fredag 16 januari 2009

"Nära skjuter ingen hare"

O oj oj det var oerhört nära att vi spelade till oss en plats i Svenska Cupen i Västerås nu till hösten. 3 sekunder återstår när Gripen slår in segermålet. Alltid tungt att förlora matcher och framförallt när man förlorar en match där man är bättre än motståndarna. För tittar vi på matchen och dess 90 minuter så tycker jag att vi är det bättre laget . Men men lite mer rutin och kyla hos motståndarna (en hel del tur också) och dom står som segrare ( Erland kanske är glad för det hade säkert vart dyrt att åka och spela i Västerås :-)

Annars så är det hur kul som helst att vara frillesåsing just nu. Fyra raka segrar innebär att vi har en fin tredjeplats i tabellen just nu. En pinne efter Peter Honken Holmqvists grön/svarta Gais. Honken som nu har gått in och styrt upp Gais försvar . Kan kanske behövas en rutinerad räv i deras unga och lovande lag.

Nu fortsätter vi att kriga för att hänga på tåget. Men som jag skrev förra fredagen. Stenhårt jobb som gäller . Finns inga stryklag i denna serie. Tullar man på jobbet får man pisk. Enkel mattematik!! Det ryktas att OlasArne (lr vad han kallas/heter) skall komma ned och specialträna nr 3 och mig själv nästa vecka. Detta för att han tycker att vi är fantastiska bandyspelare :-) hehe.

Så gott folk, gör som ni brukar på söndagar. Först få syndernas förlåtelse och sen rakt ned till mösen och heja på di gröne!! ( Lasse du kan göra som du brukar :-)

Seee uuuu

#12

Inga kommentarer: