fredag 23 januari 2009

"Sopeteppen"

Tjenixen gott folk. Fredag igen, veckorna bara rusar iväg. Endast sex seriematcher kvar. Sen får vi se om vi når plats ett eller två. I och med förlusten mot Surte och en tappad poäng mot Nässjö så ser första platsen körd ut. Andra platsen är inom räckhåll, fast då har Gais en match mindre spelad i dagsläget. Så surte får se till att vinna resterande av deras matcher och vi får se till att göra det samma. Då kan det bli en fortsättning med ytterligare sex riktigt roliga matcher med bra motsånd. Men men det är långt dit. En match i taget. Formstarka Otterbäcken besöker oss i morgon. Ett Otterbäcken som nu har börjat spela som dom brukar göra. Backar hem med hela laget och kontrar. Detta gör dom jäkligt bra.Tålamod och fart på grickerna så skall vi kriga som svin för att ta två poäng.



Flytten närmar sig med stormsteg. Nästa fredag smäller det. Då får vi nyckeln sen blir det flytt på söndagen. Skall bli riktigt najs. Allas vår egen flyttkarl Mangan ( nr6) och jag körde ett träningspass igår på Skanstorget . Tömde vinden på all skit som man samlat på sig. Mangan hade fixat lastbil som vanligt och allt gick toppen tills vi skulle åka ut från "sopetippen". Inte ett liv i lastbilen. Bidde till att rulla bakåt förbi alla som stod och slängde skit och sedan ett tappert försök att springa igång eländet. Men icke den fick vila på en parkeringsplats nära "sopetippen" . Pratade med Mangan förut och då hade den startat men lite senare hade det blivit stop någonstans i Mölndal. .Lite service innan flytten uppsakattas Mangan :-)



Hoppas att ni underbara Farmers fortsätter komma och supporta oss .Ni är grymma. Ni dominerade i Ale Arena. Så man kan säga att det vart X i matcherna :-).

Lasse i morgon blir det vanligt ladd. (du vet vad jag menar)





Höger hörna höger hörna hej hej hej!!!!!




#12

Inga kommentarer: